Biefstuk

Gewicht per 1000 gram € 37,95

Selecteer het gewenste gewicht

Prijs p/s: € 37,95
Aantal

   


Gesneden uit de meest malse delen die rondom de kont van het rund liggen.
Onze runderen worden met de heup aan een haak opgehangen, daarom gebruikt men wel de term “hiphanging”. De op deze wijze verkregen biefstuk wordt door culi-puristen als iets moois beschouwd.
Minimaal 3 weken in de been gerijpt (dry-aged)
Is iets fijner van structuur en krachtig/vol van smaak. Populaire biefstuk.


Receptsuggestie: Biefstuk met friet gebakken in eendenvet


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Scotch Beefburger

Scotch Beefburger
Onze prijs: € 2,15
Rib-eye

Rib-eye
Onze prijs: € 39,95
Tournedos

Tournedos
Onze prijs: € 75,00