Cordon Bleu

Cordon Bleu 
Prijs p/s: € 3,00
Aantal

   


Wij nemen een mooi lapje varkensfilet, heerlijke Stolwijker boerenkaas en (huisgemaakte) beenham. Wij snijden het varkensfilet lapje aan één kant in en vouwen het open. We vouwen de kaas in de beenham en leggen dit pakketje op de filet, vouwen het lapje weer dicht en steken er een stokje door zodat het goed dicht zit.
Daarna is de Cordon bleu klaar om gebakken te woren. Kort bakken, zo’n 3 minuten per kant is ons advies (varkensfilet is snel gaar).
Kortom, een lekker en makkelijk product.


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Spare ribs

Spare ribs
Onze prijs: € 7,50
Schouderkarbonade

Schouderkarbonade
Onze prijs: € 9,95
Buikspek

Buikspek
Onze prijs: € 10,00