Kalfs dikke-lende

Kalfs dikke-lende 
Gewicht per 1000 gram € 47,50

Selecteer het gewenste gewicht

Prijs p/s: € 47,50
Aantal

   


Een zeer mals stuk kalfsvlees uit de bil van het kalf. Wordt gescheiden van de zij-lende en ligt op het kalfsstaartstuk.
Uit de dikke lende kunnen verschillende delen gehaald worden zoals de schnitzel, de oester en het braadstuk.
De kalfsschnitzel wordt met de draad mee gesneden (en kan eventueel gepaneerd worden), de kalfsoester wordt op de draad gesneden.
Het vlees is ook fantastisch als kalfsbraadstuk (rosé gebraden). Bij het braadstuk kunnen we eventueel ook het randje vet er aan laten. Dan wordt het vlees nog smeuïger.
 


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Le Saucisson de Strasbourg

Le Saucisson de Strasbourg
Onze prijs: € 2,95
Le Sausiccon de Paris

Le Sausiccon de Paris
Onze prijs: € 2,95
Kalfsoester

Kalfsoester
Onze prijs: € 47,50