Kalfshersens

Kalfshersens 
Prijs p/s: € 7,95
Aantal

   


Pocheer dan de hersenen voor 5 minuten in wijn, saus of bouillon, haal ze voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en laat ze even uitlekken en afkoelen. De hersenen mogen absoluut niet koken, want anders verniel je de speciale textuur.
Erg lekker om als aperitief te gebruiken met een milde zure eiervinaigrette (zie recept hieronder).
Een andere manier om hersenen te bereiden is om ze licht te bestuiven met bloem en te bakken of ze licht gepaneerd te frituren.
Ook is het erg lekker om de kalfshersenen even op te warmen in een fijne roomsaus.
Hersenen gaan goed samen met de volle uitgesproken smaken van kappertjes, citroen, milde azijn, rode wijn, spinazie, waterkers en paddenstoelen.

Wij maken de hersens al schoon voor u.


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Kalfswangen, rauw

Kalfswangen, rauw
Onze prijs: € 29,95
Kalfslever

Kalfslever
Onze prijs: € 39,95
Kalfstong, rauw

Kalfstong, rauw
Onze prijs: € 17,50