Kalfslever

Kalfslever 
Gewicht per 1000 gram € 39,95

Selecteer het gewenste gewicht

Prijs p/s: € 39,95
Aantal

   


Het vlies wordt meteen van de lever verwijderd, dit is namelijk niet lekker om te eten en trekt het vlees krom in de pan.
Het best en lekkerst is het om de kalfslever rosÚ te bakken. Bak daarom de kalfslever gedurende twee Ó drie minuten in de pan op hoog vuur. Heel lekker om mee te bakken zijn stukjes spek en champignons; goed bijpassende smaken zijn uien, salie, mosterd, rozemarijn, cognac, knoflook of paddenstoelen.


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Kalfswangen, rauw

Kalfswangen, rauw
Onze prijs: € 29,95
Kalfslever

Kalfslever
Onze prijs: € 39,95
Kalfstong, rauw

Kalfstong, rauw
Onze prijs: € 17,50