Kalfstong, rauw

Kalfstong, rauw 
Prijs p/s: € 17,50
Aantal

   


Kalfstong heeft weinig tot geen bindweefsel en een zachte textuur. De tong kan op verschillende manieren bereid worden, zoals pocheren, koken, grillen of roken.
Heerlijk als voor- of hoofdgerecht met een mooie champignonragout.
Kook de kalfstong in bouillon in ongeveer anderhalf uur gaar. U kunt dit controleren aan het puntje van het tongvel, dat moet u los kunnen trekken van het vlees. Ontdoe de hele tong nu van het vel (als het vel niet goed loskomt is de tong niet volledig gaar).
Heel traditioneel bij kalfstong is de madeira saus, maar ook een tomatensaus combineert er voortreffelijk mee.


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Kalfswangen, rauw

Kalfswangen, rauw
Onze prijs: € 29,95
Kalfslever

Kalfslever
Onze prijs: € 39,95
Kalfstong, rauw

Kalfstong, rauw
Onze prijs: € 17,50