Kalfsvinken

Kalfsvinken 
Prijs p/s: € 2,50
Aantal

   


 Wij maken onze kalfsvinken met 100% mager kalfsgehakt, hiervoor gebruiken we kalfsvlees van de borst, dit malen we één keer door een fijne plaat. Om het vlees in te rollen gebruiken we een ander deel van de kalf: de platte bil. Dit is een erg mooi en mager stukje vlees.
Om het gehakt te kruiden gebruiken wij een door onszelf samengesteld mengsel van basiskruiden: witte peper, koriander, kardemom, nootmuskaat, foelie, gember en zout.
De kalfsvink moet ruim 10 minuten gebraden worden op middelhoog vuur; daarna mag hij nog een beetje rosé van binnen zijn.


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Le Saucisson de Strasbourg

Le Saucisson de Strasbourg
Onze prijs: € 2,95
Le Sausiccon de Paris

Le Sausiccon de Paris
Onze prijs: € 2,95
Kalfsoester

Kalfsoester
Onze prijs: € 47,50