Kalfszwezerik, hart

Kalfszwezerik, hart 
Gewicht per 1000 gram € 49,95

Selecteer het gewenste gewicht

Prijs p/s: € 49,95
Aantal

   


Pocheer de kalfszwezerik voor 20 minuten (tegen de kook aan, mag niet koken) daarna goed laten uitlekken en afkoelen tot je hem kunt vastpakken. Verwijder met de hand het vet, de pezen en buisjes, maar probeer het buitenste vlies zoveel mogelijk heel te houden zodat de gekookte zwezerik niet uit elkaar valt.
Kalfszwezerik wordt meestal bereid in een romige, ragoutachtige saus. IngrediŽnten die de rijke smaak goed complementeren zijn kappertjes, augurkjes, peterselie, paddenstoelen, milde mosterd, citroen, sinaasappel, postelein en groene peperkorrels.
Traditioneel wordt de zwezerik geblancheerd en dan in plakken gesneden en gebakken of gegrilled. Maar het kan ook anders. Zet de zwezerik in zín geheel een uur in de pan of barbecue op zacht vuur en en bak hem helemaal rauw uit (bak al het vet eruit). Na een uur gaat de zwezerik zichzelf krokant bakken.
Zeker het proberen waard!


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Kalfswangen, rauw

Kalfswangen, rauw
Onze prijs: € 29,95
Kalfslever

Kalfslever
Onze prijs: € 39,95
Kalfstong, rauw

Kalfstong, rauw
Onze prijs: € 17,50