Lamsbout Provençaals

Lamsbout Provençaals 
Gewicht per 1000 gram € 39,95

Selecteer het gewenste gewicht

Prijs p/s: € 39,95
Aantal

   


De lamsrollade met Provençaalse marinade is een specialiteit van Chateaubriand. De huisgemaakte marinade van olijfolie, rozemarijn, tijm, sjalot en knoflook verrijkt de smaak van het vlees en is tevens heerlijk om als jus te serveren bij het klaargemaakte vlees. 
Omdat de lamsbout gemarineerd is mag het vlees niet aangebraden worden, de bout gaat rechtsteeks de oven in, op 160°C;  hoe lang het vlees moet garen hangt helemaal af van de grootte van de lamsbout.
De kerntemperatuur moet rond de 60° C zijn.
 


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Lams Carré per stuk

Lams Carré per stuk
Onze prijs: € 4,25
Lams Schenkel

Lams Schenkel
Onze prijs: € 5,95
Lams t- Bone

Lams t- Bone
Onze prijs: € 1,85