Lamsbout zonder been

Lamsbout zonder been 
Gewicht per 1000 gram € 39,95

Selecteer het gewenste gewicht

Prijs p/s: € 39,95
Aantal

   


Lamsbout zonder been is favoriet bij veel mensen. Het is een redelijk mager en makkelijk te bereiden stuk van het lam. Het komt van de bil en is dun van draad. Zonder been is het gemakkelijker te trancheren.
Bereid als lamsbout rollade heeft hij een mooi vetrandje aan de buitenkant, aan de binnenkant is hij zeer mager. Om te kruiden kunt u denken aan tijm, rozemarijn, salie, munt en verschillende lentegroenten (sperziebonen, peulen of asperges).
De lamsbout kan op veel verschillende manieren rosé gebraden worden, bijvoorbeeld in de oven, op hoge temperatuur beginnnen en na 10 minuten de temperatuur verlagen tot 120º à 130°C, zo krijgt u een goede korst op de rollade. Of aanbraden in de pan en dan op 150º à 160°C in de oven. Geef lamsbout zeker een uur om gaar te worden in de oven.
Omdat het vrij mager vlees is moet u het wel regelmatig bedruipen, zo voorkomt u uitdroging en krijgt het vlees een mooi krokant laagje. De kerntemperatuur moet rond de 60° C zijn.


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Lams Carré per stuk

Lams Carré per stuk
Onze prijs: € 4,25
Lams Schenkel

Lams Schenkel
Onze prijs: € 5,95
Lams t- Bone

Lams t- Bone
Onze prijs: € 1,85