Lamsschouder aan been

Lamsschouder aan been 
Gewicht per 1000 gram € 14,95

Selecteer het gewenste gewicht

Prijs p/s: € 14,95
Aantal

   


Lamsschouder aan het been wordt het eerst van het lam gesneden. Het vlees bevat korte en lange vleesvezels, wanneer het vlees lang genoeg gestoofd wordt krijgt u het bekende draadjesvlees.
De schouder is met een dun laagje vet bedekt waardoor  het vlees in de pan nooit uitdroogt. Het is een populair stuk van de lam, omdat er zoveel mee gedaan kan worden. U kunt dan denken aan rollade, braadstuk, poulet (stoven) of in plakken.
Maar in z’n geheel in de oven is het vlees het lekkerst, omdat op deze manier het bot aan het vlees smaak mee geeft. Zet het met een goede rode wijn, knoflook, rozemarijn en tijm in de oven op een lage temperatuur  voor 4 á 5 uur, hierna valt het vlees volledig van het bot.
 


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Lams Carré per stuk

Lams Carré per stuk
Onze prijs: € 4,25
Lams Schenkel

Lams Schenkel
Onze prijs: € 5,95
Lams t- Bone

Lams t- Bone
Onze prijs: € 1,85