Lamsspare ribs

Lamsspare ribs 
Gewicht per 1000 gram € 14,95

Selecteer het gewenste gewicht

Prijs p/s: € 14,95
Aantal

   


De lamsspareribs worden van de borst gesneden en al het kraakbeen wordt meteen verwijderd. Het vlees zit op en tussen de botten en is mooi vlezig en flink doorregen. Laat u niet afschrikken door het vet want dit zal tijdens het garen, pocheren, grillen of roken volledig verdwijnen.
Als de spareribs gepocheerd worden en daarna warm gemarineerd met ketchup, citroengras en gember en vervolgens een nacht in de koelkast worden gezet, trekken alle smaken in het vlees, waardoor het ook malser wordt. Zo hoeft u het alleen nog even te grillen en heeft u een geweldig lekker stuk vlees op uw bord.
Ongemarineerd moeten de ribben ruim 30 minuten op de grillplaat of barbecue gelegd worden.


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Lams Carré per stuk

Lams Carré per stuk
Onze prijs: € 4,25
Lams Schenkel

Lams Schenkel
Onze prijs: € 5,95
Lams t- Bone

Lams t- Bone
Onze prijs: € 1,85