Meer weten over bestellen

Meer weten over bestellen

Makkelijk vanuit huis het mooiste vlees in huis halen? U hoeft alleen de stappen te volgen die hieronder staan vermeld.

1. Ga naar Webshop
U krijgt dan direct onze producten te zien, onderverdeeld in rund, kalf en lam.
2. Vind de juiste producten
Kies het gewenste product en geef het gewicht en eventueel aantallen op.
3. Druk op bestellen
Hiermee wordt automatisch uw boodschappentas geladen.
4. Ga naar uw Dry-Aged boodschappentas
Hier ziet u een overzicht van de door u bestelde producten.
5. Bent u klaar? Ga naar afrekenen!
Klopt de inhoud van uw boodschappentas, dan klikt u op de knop “Afrekenen“.
6. Kies een betaalmethode
U krijgt na het definitief maken van de bestelling een orderbevestiging per e-mail toegestuurd. Wij kunnen dit helaas niet real-time verzorgen, omdat uw producten op gewicht worden afgesneden waarbij wij ons het recht voorbehouden dat dit maximaal 10% van het gewenste gewicht mag afwijken. U dient de orderbevestiging per bank te voldoen. Wanneer bij ons de betaling binnen is zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en de producten per post naar u toe sturen.
7. Algemene voorwaarden
Als u producten bij Dry-Aged Meat koopt dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.
8. Uitzondering
Omdat alle producten van Dry-Aged Meat snel kunnen bederven of verouderen is het herroepingsrecht/de bedenktijd niet van toepassing.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Het BTW-bedrag wordt op de bevestiging vermeld die u automatisch van ons ontvangt.
Het definitieve gewicht kan afwijken van het gewenste gewicht aangezien dit mensen werk is! (maximaal 10%)
 

Verzenden

Bezorging door héél Nederland via TNT PostPakketService.
Uw bestelling wordt verstuurd met 24-service van TNT. Dit houdt in dat wanneer u uw bestelling heeft aanbetaald, wij direct de bestelling aan TNT aanbieden. Staat het te betalen bedrag vόόr 16:00 uur bij ons op de rekening dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis. In sommige gevallen en bij drukke dagen kunnen de pakketten met één dag vertraging worden afgeleverd. TNT bezorgt tussen 09.00 en 22.00 uur. Nadat u uw orderbevestiging heeft betaald, krijgt u van Dry-Aged Meat een bevestiging per e-mail, dat TNT PostPakketService de bestelling op het door u gekozen afleveradres komt afleveren. U ontvangt eveneens een link (barcode) waarmee u de bestelling kunt volgen op de Track & Tracé website.

Wat te doen als u niet thuis bent?
Indien u niet thuis bent, zal de bezorger van TNT een poging doen uw bestelling bij de buren af te leveren en vervolgens een kaartje in uw brievenbus achterlaten met daarop de gegevens waar uw bestelling zich bevindt. Mocht de bezorger bij de buren ook niemand aantreffen, dan wordt uw bestelling bij de deur achtergelaten.

Pakketten kunnen ook op ieder gewenst adres worden geleverd, dus ook bijvoorbeeld op uw werk.

Afhalen is mogelijk tussen 08:00 en 18:00 uur in Heemstede: Binnenweg 163

Belangrijk bij aflevering!
Helaas is het niet mogelijk om op een vast tijdstip af te leveren, daarom is het belangrijk dat u thuis bent. Als u onverhoopt toch niet thuis kunt zijn dan kan het een alternatief zijn om uw box(en) te laten afleveren op een ander adres dan uw huisadres. Dan vult u het andere afleveradres in. Dit kunt u aangeven bij de bestelling.

Verpakking

Het door u geselecteerde vlees wordt vacuüm verpakt. Dit heeft verder geen gevolgen voor het rijpingsproces aangezien u het vlees vrijwel direct consumeert.

Het vlees is speciaal verpakt in een vacuüm-isolatieverpakking (tempex) met ijselementen toegevoegd zodat het vlees koel blijft en niet kan bederven. Door de speciaal ontwikkelde koelverpakking heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. Met de bijgevoegde koeling  blijft het vlees minimaal 30 uur op de juiste temperatuur en omdat een gemiddelde zending niet meer dan 15 uur duurt, komt het in perfectie conditie bij nu aan. De hoeveelheid toegevoegde koeling wordt aangepast aan het seizoen.

Vacuüm verpakking

Hierbij wordt alle lucht uit de verpakking gehaald. Dit proces heeft voor u als voordeel dat:

• het de meest natuurlijke manier is om het product langer vers te houden.
• het product beschermd is tegen smaakverlies en het ontsnappen van sappen.
• de producten mals en smakelijk blijven.
• de verpakking minder ruimte inneemt in de koeling en/of vriezer.
• het beschermt tegen het uitdrogen in de vriezer.
• de verpakking daardoor uitermate geschikt is om vlees, vis, wild & gevogelte in te vriezen.
• het product in de verpakking gemakkelijk te ontdooien is in koud water.
• het product volledig luchtdicht en afgesloten is.

Levering in EPS-Box
Uw bestelling wordt de dag voor levering vers afgesneden, eventueel op uw verzoek ingevroren en de volgende dag bij u afgeleverd. Al uw producten worden verpakt in een EPS-Box, samen met een IceGel pack of een laagje droogijs.

IceGelPacks
Dit zijn zakjes gevuld met een volkomen veilig koelmedium (gel), dat volledig biologisch afbreekbaar is. U kunt de inhoud van de zakjes wegspoelen via de gootsteen óf de zakjes hergebruiken als koelmedium (koel/vriesvak) óf als warmtemedium (magnetron).