Wild bouillon

Wild bouillon 
Prijs p/s: € 4,95
Aantal

   


Voor de wildbouillon gebruiken we botten van verschillende soorten wild, zo moet u denken aan haas, eend of fazant. We nemen 60 kilo botten en 40 kilo water. De botten worden eerst aangebakken in de oven met tomaat, prei, wortel en ui. Als deze samen goed zijn getrokken, laten we het vocht afkoelen en wordt het op smaak gebracht, als dat nodig is.

Voor deze bouillon geldt ook: als u van een intensere smaak houdt kunt u de bouillon altijd verder laten inkoken of als saus gebruiken.


Aanbevolen producten

Klanten die dit product hebben gekocht, kochten ook de volgende producten:

Bestsellers

Bearnaise Ó rechauffer

Bearnaise Ó rechauffer
Onze prijs: € 3,95
Eendenvet

Eendenvet
Onze prijs: € 6,50
Truffel-eekhoorntjesbrood saus

Truffel-eekhoorntjesbrood saus
Onze prijs: € 12,50