Vlees zoals vlees bedoeld is!

Johan van Uden ontvangt titel Meesterslager

Meesterslager Johan van uden

Op 18 maart 2019 ontving Johan van Uden de titel Meesterslager. 

De titel Branche erkende Meesterslager is er alleen voor de állerbesten in de slagersbranche. Er zijn slechts 5 meesterslagers in Nederland. Het behalen van de meestertitel is de kroon op het werk van de slager en is het bewijs dat hij een slager is die op topniveau functioneert; als vakman en ondernemer. Maar ook van visie en het doorvoeren van innovatie als slager.

Stichting Meestertitels Slagersbranche

Lees meer ›


We eten rundvlees vaak te vers. Voor de echte smaakbeleving moet vlees, net zoals dat vroeger gebruikelijk was, enkele weken rijpen. Deed de boer dit rijpen vroeger in de schuur, nu doen we dat in een speciale koelcel. En dit wordt Dry-Ageing genoemd. Let op, want dit is niet hetzelfde als vlees dat vacuüm is verpakt. Waardoor het in feite niet rijpt. Dit vlees wordt vaak kort in de droogkast gehangen en vervolgens, onterecht dus, verkocht als Dry-Aged. Bij ons kunt u precies lezen hoe lang ons vlees in de rijpingskamer heeft gerust en daardoor het lintje van Dry-Aged™ echt verdient.

Bekijk hier ons gehele assortiment


Bestsellers

Scotch Beefburger

Scotch Beefburger
Onze prijs: € 2,15
Rib-eye

Rib-eye
Onze prijs: € 39,95
Tournedos

Tournedos
Onze prijs: € 75,00